Despre Sprint Curier

Noi suntem SPRINT CURIER EXPRES SRL         Sprint Curier

 

Suntem o societate comerciala cu capital integral romanesc, cu o prezenta in piata de curierat rapid din Romania incepand cu anul 2008.

“Obiectivul nostru este sa realizam servicii care sa satisfaca integral cerintele legale precum si cerintele asumate in relatia cu toti clientii sai prin oferirea de servicii ce raspund cerintelor actuale.”

Pentru a atinge nivelul de performanta asumat, am implementat si mentinem un Sistem de Management Integrat, in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, SR ISO/CEI 27001:2006 prin care se urmareste desfasurarea in conditii de siguranta si eficienta a proceselor de organizare si functionare a societatii, in vederea asigurarii cerintelor beneficiarului, conformitatea fata de cerintele legale si indeplinirea obiectivelor organizatiei.

Backup_of_harta colturi SPRINT

Reteaua operationala Sprint Curier se afla intr-un proces continuu de dezvoltare in urma caruia urmarim in permanenta cresterea eficientei si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite catre clientii nostri.

Sprint Curier garanteaza livrarea expeditiior in 24-48 ore, de la data acceptarii trimiterii postale. Exceptie fac serviciile cu regim special, sarbatorile legale, zilele declarate nelucratoare, cazul de forta majora si cazul fortuit.

Comenzile pot fi preluate de la adresa indicata de beneficiar de luni pana vineri in intervalul orar 9:00-16:00 si sambata in intervalul orar 9:00-13:00, intervalul optim de preluare fiind stabilit de comun acord intre reprezentantii partilor.

IMPORTANT! Sprint Curier nu percepe taxe suplimentare pentru trimiterile preluate sau livrate in zilele de sambata.

 

Sprint Curier.ro