Lansare site nou Sprint Curier

1 noiembrie 2015

Sprint Curier are un nou site de prezentare, mult îmbunătăţit faţă de varianta anterioară.
sprintcurier.ro isi doreste sa prezinte intr-un mod cat mai complet serviciile pe care compania noastra le ofera clientilor sai si acces facil la toate datele de contact.

O noutate oferită de noua interfață este legată de crearea, prin intermediul site-ului, a unui sistem electronic eficient de gestionare a mesajelor, întrebarilor și alertelor de nereguli de la toti utilizatorii serviciilor noastre, acestea pot fi urmărite și rezolvate mai ușor.

După completarea formularului de feed-back, selectându-se opțiunile relevante, solicitările ajung imediat la departamnetul cu atribuții în rezolvarea lor iar mesajele vor avea trasabilitate totala (incluzând păstrarea pe server a unei copii pentru verificări ulterioare), pentru ca niciuna dintre întrebări să nu rămână fără răspuns.

Informațiile referitoare la tarifele noastre sunt structurate și centralizate în cadrul sectiunilor Tarife si Servicii curierat rapid, asigurând accesul tuturor clientilor la informatii exacte.

Site-ul are integrata aplicatia Sprint Online, aceasta reprezinta solutia software gandita pentru a facilita accesul clientilor la toate serviciile, printr-un mod de operare simplu si usor de folosit. Pentru a utiliza aplicatia nu este necesara o pregatire speciala si are avantajul ca ofera in orice moment acces la:
• Emiterea, gestionarea si tiparirea notelor de transport, a etichetelor si a borderourilor de expeditii;
• Tracking expeditii;
• Vizualizarea si descarcarea facturilor emise;
• Vizualizarea raportului de performanta in livrare;